Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkat személyes találkozó keretében nyújtjuk, melynek során lehetőség nyílik a teljes szakmai múlt megismerésére és valamelyest a személyiség feltérképezésére. Ezek az ismeretek mind szükségesek, hogy az elkészített önéletrajz “éljen”: tartalmazzon minden szükséges információt és részletet, ugyanakkor kellően személyes legyen (érezhető legyen mögötte az ember, átsüssön a személyiség), így lesz egyedi!

A megrendelt anyagokat a találkozó után a vállalt határidőre elkészítjük. Az önéletrajz újra és újra felhasználható, mert szerkeszthető bárki által. Arra is felkészítjük, hogyan tudja az aktuális pozícióhoz igazítani: milyen apró módosításokat, finomításokat kell tenni rajta, hogy a meghirdetett álláshoz legyen szabva önéletrajza.

A szolgáltatások igénybe vételére számos lehetőség kínálkozik: Bp mellett Gödöllőn is tudunk személyesen találkozni, illetve az ország egész területéről, sőt külföldről is elérhetőek vagyunk Skype-on keresztül, így az utazásra költött időt és pénzt is megspórolhatja. (A személyes találkozó azért mindig egy kicsivel többet tud adni.)

Önéletrajz és kísérőlevél készítése:

Magyar nyelvű önéletrajz készítése, meglévő pályázati anyag áttekintése, tanácsadás: 17 000 Ft
Magyar nyelvű önéletrajz és kísérőlevél írása, tanácsadás: 19 000 Ft
Magyar és angol nyelvű önéletrajz írása, tanácsadás: 26 000 Ft
Magyar és angol nyelvű önéletrajz és kísérőlevél írása, tanácsadás: 29 000 Ft

Interjúra felkészítés:

Alapszintű felkészítés:

Az interjú azt jelenti, önéletrajzunk elérte célját, a munkaadó kíváncsi ránk. Egyúttal azonban stresszhelyzet is, hiszen idegen emberekkel találkozunk, akiket meg kell győznünk arról, mi vagyunk a megfelelő jelölt. Azonban azt se felejtsük el, nekünk is ez a lehetőségünk, hogy kiderítsük, valóban ez a számunkra megfelelő munkahely. A felkészítés során találkozhat azon kérdésekkel, melyekkel nagy eséllyel találkozhat az interjúkon, illetve segítünk abban is, mire figyeljen oda egy interjú során, hogy Ön is információkat szerezzen a cégről.

A felkészítés után tudni fogja, hogyan érkezzen az interjúra, mit vegyen fel, milyen kérdésekre számíthat, hogyan adja át a munkáltató számára valóban releváns információkat, milyen kérdéseket tegyen fel az interjúztatónak, illetve visszajelzést kap erősségeiről, fejlesztendő területeiről.

Interjúra felkészítés/óra 8 000 Ft

Extra felkészítés – önfejlesztő folyamatok támogatása:

Gyakran előfordul, hogy szakmai oldalról nagy felkészültséget látunk, viszont a személyes képességeket sokan nehezen vagy sehogy sem tudják megmutatni interjúhelyzetben. Különösen igaz ez, ha idegen nyelven szükséges megnyilvánulni. Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ilyen esetek hátterében jellemzően az alacsony önértékelés és a nem megfelelő stresszkezelés áll.

A tanácsadás keretében olyan technikákat adunk át, amelyek segítenek felépíteni-újraépíteni az önbizalmat, valamint hatékonyan alkalmazhatók stresszhelyzetekben. Közösen válogathatunk a bevethető eszközökből, akár személyre szabott relaxáció, meditáció, légzőgyakorlatok, önbizalmat erősítő fizikai gyakorlás is helyet kaphat a folyamatban. Igény esetén az angol nyelvi ismeretek felfrissítése is megvalósítható ezt a szemléletet integrálva a foglalkozásokba. Kifejezetten hasznos lehet ez a szolgáltatás a hosszabb-rövidebb kihagyás után a munkaerőpiacra visszatérni szándékozó Anyáknak, hogy aztán magabiztosan vághassanak bele az álláskeresésbe.

Ez a típusú felkészítés egy több alkalmas folyamat. Minden esetben egyedi ajánlat alapján vehető igénybe személyesen vagy online, előzetes egyeztetést követően.

Csomagajánlatok:

Önéletrajz írás magyar nyelven, interjúra felkészítés (2 óra): 30 000 Ft
Önéletrajz írás, kísérőlevél magyar nyelven, interjúra felkészítés (2 óra): 31 000 Ft
Önéletrajz írás magyar és angol nyelven, interjúra felkészítés (2 óra): 35 000 Ft
Önéletrajz írás, kísérőlevél magyar és angol nyelven, interjúra felkészítés (2 óra): 37 000 Ft

Amennyiben a fentiektől eltérő szolgáltatást vagy szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, vagy a személyes találkozó nem lehetséges, kérje egyedi ajánlatunkat.