Megrendelés

Önéletrajz és motivációs levél készítés :

Kérjük, válasszon szolgáltatásaink közül és vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

A szolgáltatás megrendelését visszaigazoljuk, valamint egyeztetünk egy időpontot, amikor egy személyes találkozó keretében elkészítjük önéletrajzának valamint motivációs levelének vázlatát. Átbeszéljük, hogyan készítse el a későbbiekben egy adott pozíció-kiírásra szabott önéletrajzát. A személyes megbeszélés általában 60-120 percet vesz igénybe. (A személyes megbeszélésen szükségünk lesz személyes adataira, valamint tanulmányaival és munkatapasztalataival kapcsolatos dokumentumokra, vagy az esetlegesen már meglévő önéletrajzára.)

A végleges anyagokat 3 munkanapon belül elküldjük Önnek pdf és word formátumban.

Amennyiben az elkészített anyagokban változtatást kér, elkészítjük a módosítást.

Interjúra felkészítés:

Már meglévő önéletrajza és 1-2 Ön által megpályázni kívánt (vagy hasonló) álláshirdetés alapján felkészítjük az interjúra. Átbeszéljük Önnel, miben kell megjelennie, milyen kérdésekre számíthat, azokra hogyan válaszoljon, miről érdemes beszélnie és miről nem, hogyan győzze meg a munkáltatót, Ön a legalkalmasabb a feladatra.

Az interjúra felkészítés általában 2 órát vesz igénybe.

Extra felkészítés – önfejlesztő folyamatok támogatása:

A tanácsadás keretében olyan technikákat adunk át, amelyek segítenek felépíteni-újraépíteni az önbizalmat, valamint hatékonyan alkalmazhatók stresszhelyzetekben. Kifejezetten hasznos lehet ez a szolgáltatás a hosszabb-rövidebb kihagyás után a munkaerőpiacra visszatérni szándékozóknak, illetve Anyáknak, hogy aztán magabiztosan vághassanak bele az álláskeresésbe.

Ez a típusú felkészítés egy több alkalmas folyamat. Minden esetben egyedi ajánlat alapján vehető igénybe személyesen vagy online, előzetes egyeztetést követően.