Kapcsolat

Rólunk:

Profi HR szakemberek vagyunk, több mint 15 éves kiválasztási tapasztalattal a hátunk mögött. Szakértelmünket vállalati közép- és felsővezetőkként szereztük. Tudásunkat szívesen megosztjunk Önnel is, hogy álláskeresése mihamarabb sikeres legyen.

HR-esekként dolgozunk és tudjuk, mi a fontos egy önéletrajzban. Mi az, ami működik és mi az, ami nem.  Vállalati és tanácsadói oldalon szerzett szerteágazó tapasztalatunk a valós igények mentén segít az Ön támogatásában. A sikeres interjú felkészítéshez hatékonyan alkalmazzuk – HR tapasztalatainkon túl – azt az élettapasztalatot, amit angol tanárként, jógaoktatóként és anyaként szerzünk nap mint nap.

A személyes tanácsadásban és az egyedi önéletrajzokban hiszünk, nem a sablonokban.

Amennyiben Ön is szeretné elkerülni a sablonos megoldásokat, lépjen kapcsolatba velünk, segítünk.

Elérhetőségeink:

Amennyiben úgy gondolja, kapcsolatba lépne velünk, mert segíthetünk önéletrajza elkészítésében vagy az interjúra felkészülésben, jól döntött.

Minden önéletrajzot személyes tanácsadás keretében készítünk el az Ön karrierútja és/vagy korábbi önéletrajza alapján (Budapesten/Gödöllőn). Amennyiben erre nincs lehetőség, skype-on vagy telefonon tudunk konzultálni a megfelelő önéletrajz elkészítése érdekében.

Az alábbi elérhetőségen tudja megrendelni szolgáltatásainkat vagy érdeklődni azok iránt:

Telefon: +36 70 338 0278
E-mail: info@perfectcv.hu

 

Együttműködő partnereink:

Jógakör Jógastúdió

AnyaPlacc

 

Tóth-Pityi Éva e.v.
2100 Gödöllő, Madách Imre u. 6.
Adószám: 68743802-1-33